Bun venit în Departamentul de Cardiologie al Clinicii Alfapolyclinics

În cadrul departamentului nostru de Cardiologie, ne-am angajat să oferim cele mai înalte standarde de îngrijire și diagnostic pentru sănătatea inimii dumneavoastră. Echipa noastră de cardiologi experimentați și dedicati vă stă la dispoziție pentru a vă oferi consulturi de specialitate și servicii de diagnostic avansate, utilizând tehnologii moderne și abordări personalizate.

 

Medici:

BARAC DANIELA – Medic specialist cardiologie – competenta ecografie cardiaca;
FILIMON DILARA-DIANA – Medic primar cardiologie – competenta ecografie generala, ecografie doppler arteriala si venoasa membre inferioare;

ENE ALEXANDRU – Medic specialist cardiologie – competenta ecografie cardiaca;
REDNIC DELIA ROXANA – Medic specialist cardiologie – competenta ecografie cardiaca;
PREDESCU GEORGIANA ALEXANDRA – Medic specialist cardiologie – competenta ecografie cardiaca;
HANTA CRENGUTA-LACRAMIOARA – Medic specialist cardiologie – competenta ecocardiografie generala.

Serviciile noastre includ:

Consulturi de Specialitate: Echipa noastră de medici specialiști în cardiologie vă stă la dispoziție pentru evaluarea comprehensivă a sănătății dumneavoastră cardiovasculare. Consulturile periodice reprezintă un pilon esențial în menținerea sănătății inimii și identificarea precoce a potențialelor probleme.

Electrocardiogramă (EKG): Folosind tehnologie de vârf, efectuăm EKG-uri precise pentru a evalua activitatea electrică a inimii. Aceste teste sunt esențiale pentru diagnosticarea tulburărilor de ritm cardiac sau a altor afecțiuni ale inimii.

Ecocardiografie: Oferim servicii de ecocardiografie, o tehnică imagistică non-invazivă, pentru a evalua structura și funcția inimii. Aceasta ne permite să identificăm anomalii precum valvele cardiace afectate sau probleme ale miocardului.

EcoDoppler arterial și venos: Folosind tehnologie Doppler avansată, evaluăm circulația sângelui în artere și vene. Această procedură ajută la detectarea obstrucțiilor sau a altor probleme ale vaselor de sânge.

Holter EKG și tensiune arterială: Oferim servicii de monitorizare pe termen lung a activității inimii și a tensiunii arteriale. Aceste teste sunt esențiale pentru detectarea aritmiilor sau a altor probleme cardiace care pot fi dificil de identificat în timpul unui consult obișnuit.

La Alfapolyclinics, ne străduim să oferim servicii medicale de cea mai înaltă calitate, concentrându-ne pe confortul, siguranța și satisfacția pacienților noștri. Echipa noastră de profesioniști calificați și infrastructura modernă a clinicii ne permit să oferim o gamă completă de servicii cardiologice pentru a îngriji sănătatea inimii dumneavoastră.

Pentru a programa o consultație sau pentru orice întrebări suplimentare, vă rugăm să ne contactați. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă mențineți sănătatea cardiovasculară optimă!

Call Now Button