Medicina Muncii

Medicina muncii Alfa Medical

Medicina Muncii

Aflata in colaborare cu peste 1200 de companii Alfa Medical ofera angajatilor asistenta medicala conform legislatiei in vigoare.

Medicina muncii

  •  control medical la angajare.
  •  control medical periodic.
  •  examen medical de adaptare.
  •  examen medical la reluarea muncii.
  •  evaluarea si comunicarea riscului de sanatate.
  •  consiliere pentru adaptarea locului de munca.

Servicii medicale oferite de clinicile noastre sunt complete (laborator,medici specialisti,audiograme,spirometrie,EKG etc.) oferite la sediul nostru sau la sediul companiei dumneavoasta.

Tarifele practicate sunt avantajoase acestea pornind de la   15RON/angajat/an*.

La semnararea contractului toti angajatii dvs. primesc 10% DISCOUNT** la toate serviciile din cadrul clinicilor noastre.

Ionela Umbra – Assistant Manager (08:00-18:00)
Tel: 0729 991 280

E-mail: medicinamuncii@alfapolyclinics.ro

*Tariful pentru Medicina Muncii este valabil pentru companii cu cel putin 100 de angajati si anumite categorii de meserii.
**Discount-ul pentru Medicina Muncii este valabil pentru un serviciu cu valoarea maxima de 250ron atat pentru noile contracte cat si pentru cele aflate in derulare.

Taguri:

Medicina muncii, medicina muncii Bucuresti, medicina muncii pentru, clinica medicina muncii, firme medicina muncii, cabinet medicina muncii, cabinet medicina muncii Bucuresti, servicii medicina muncii

Wikipedia-despre-Medicina-MunciiCe spune Wikipedia despre Medicina Muncii http://ro.wikipedia.org/wiki/Medicina_muncii

Medicina muncii este specialitatea medicală care studiază relația om-muncă, adaptarea omului la muncă și adaptarea muncii la persoana care o efectuează. Este o specialitate medicala extrem de vastă, de relație, care înglobează cunoștințe…

Tags:

Medicina muncii

medicina muncii

medicina muncii

Call Now Button